Sider

lørdag den 26. november 2016

Aldrig har jeg været så klar

til at gå vinteren i møde, og hvad mener jeg så med det.
Årsagen er den enkle at der har været perioder med dejlig tørt vejr både i september og oktober, så jeg har fået lavet en del forefaldende arbejde såsom:
 • Fjernet skvalderkål i et bed som ikke var blevet luget det sidste år, gravede stauderne op og fjernede  skvalderkålens hvide rødder og plantede stauderne i et andet bed bagefter løsnede jeg jorden med en greb og samlede rødderne op med fingerne. Det er meningen at jeg vil gentage lugningen igen om et par måneder hvis vejret tillader det eller "lysten"
 • Stien i køkkenhaven (højbede) er blevet renoveret, før var der flis men det var efterhånden blevet til muld, det blev fjernet og der kom sand på istedet, håber at det bliver nemt at holde, Højbedene bliver dækket med blade, lidt hestemøg og noget haveaffald som har været igennem min "cutter" . Til foråret fjerner jeg det som ikke er blevet omsat i løbet af vinteren.
 • Fugerne mellem fliserne på terrassen er blevet rengjort.

Der er stadig lidt kål og porrer i bedene

Hr. Muldvarp ville også være med
 Billederne er taget før frosten kom.

Skulle jeg komme til at kede mig eller trænge til at have lidt at rykke i så kan jeg selvfølgelig altid finde et eller andet som skal laves i haven.

God lørdag 

4 kommentarer:

 1. Ja, et eller andet er der jo altid, man kan tage sig til. Jeg bilder mig ind, at effekten er speciel god, når man jagter skvalderkål om vinteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bedet har en masse løg som kommer op i foråret og så bliver det noget besværligt at luge så i år prøver jeg at være lidt foran, så må jeg se om det er bedre

   Slet
 2. Herligt at være helt klar, det når jeg aldrig, det gør ikke noget, jeg holder meget af at gå i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er kun i weekenden at jeg har mulighed for at gå i haven og det gør jeg gerne hvis vejret er til det, resten af ugen er det mørkt når jeg tager på arbejde og mørkt når jeg kommer hjem

   Slet